fbpx

Za popolno kožo, vedno in povsod

Za popolno kožo, vedno in povsod

Zima, zima bela, kožo bo pordela … In izsušila, razpokala, nagubala. Ustavite negativne vplive mraza, vetra in suhega zraka s Kremo Noela

V hladnejšem delu leta je vsekakor vredno razmisliti o (ne)ustreznosti nege svoje kože. Če nam koža poleti ne odpušča izpostavljenosti soncu brez zaščite, nam jeseni in pozimi zameri – in to tudi takoj pokaže -, če jo pustimo nezaščiteno pred mrazom in vetrom, pa tudi suhim zrakom v ogrevanih prostorih. Če se za potrebe kožo ne zmenimo ali jo negujemo napačno, bo v težjih vremenskih pogojih hitro izgubila vlago in sijaj. Suha koža pa je žal izpostavljena negativnim vplivom, zlasti pa podvržena hitrejšemu staranju, česar si nikakor ne želimo.

Če vam je odveč vsako sezono menjavati kremo in ste siti preizkušanja krem, ki bi vam v popolnosti odgovarjale, vam priporočamo Kremo Noela, saj zagotavlja optimalno hranjenje in vlaženje v vseh letnih časih, ob tem pa ustreza vsem tipom kože. Njene naravne snovi, zlasti 40 odstotkov najkakovostnejše polžje sline, ki je preizkušen lepotni preparat, se preprosto obnesejo vedno in povsod. S Kremo Noela je koža svilnata in mehka ter nič mastna, z vidno zglajenimi gubicami. Za tiste, ki za svojo kožo terjate še dodatno nego, pa svetujemo kombiniranje z nočno Noelo Night, ki s svojo močnejšo formulo kožo še bolj izdatno nahrani. Priporočljiva zlasti pozimi, da je vaš največji organ med spanjem zaščiten pred suhim zrakom v vašem stanovanju, hkrati pa globoko regeneriran.