fbpx

O kremi Noela

O kremi Noela

Supermoč polžje sline

Anti age učinek: Kožo globoko nahrani in gladi gubice

Polžja slina je polna hranilnih snovi kot so hialuronska kislina, kolagen, elastan, alantoin, antioksidanti, proteini in vitamini, torej sestavin, ki so temelj kozmetične industrije in so dokazano blagodejni za kožo.

Te snovi pomagajo ščititi polževo kožo pred poškodbami, infekcijami, suhostjo in UV žarki, izjemen učinek pa imajo tudi na človeško kožo. Po nanosu kreme Noela je koža izjemno navlažena in mehka, prvi pomlajevalni učinki pa vidni že v nekaj dneh.

Supermoč polžje sline

Regenerira: Zdravi poškodovano tkivo in hitreje obnavlja kožo

Polžjo slino so v zdravilne namene uporabljali že v Antiki, današnja uspešnica v kozmetični industriji pa je postala potem, ko so kmetje v Čilu, ki so za francoski kulinarični trg rokovali s polži, opazili, da imajo občutno mehkejšo kožo.

Znano je, da lahko polž svojo poškodovano hišico popolnoma obnovi v le dveh urah. Polžja slina pozitivno učinkuje tudi na človekovo kožo. Krema Noela spodbuja samostojno regeneracijo kože, poleg tega pa zdravi poškodovano tkivo, pomaga odpravljati brazgotine in opekline na koži, pa tudi glivične nohte, srbečico, zagotavlja pa tudi hitrejšo regeneracijo po britju in depilaciji.

Občutek lahkotnosti

Odlična vpojnost: Koža je po nanosu nemastna, mehka in svilnata

Delikatno teksturo kreme Noela koža nemudoma vpije, za seboj pa pušča le prijeten občutek navlaženosti in mehkobe. Koža je po nanosu kot prerojena in popolnoma brez mastnega sijaja.

Najboljše, kar ponuja narava

Naravne sestavine: 40 % polžje sline, jojobino olje, shea maslo in čebelji vosek

Na trgu je veliko produktov iz polžje sline, Krema Noela pa izstopa zaradi visoke, kar 40 odstotne vsebnosti polžje sline in naravnega dodatka shea masla, jojobinega olja, čebeljega voska in vitamina E. Prvi rezultati se začnejo kazati že po dveh do treh dneh uporabe.

Noela – preverjena kakovost

Vrhunska kvaliteta: Dokazna z analizami neodvisnih strokovnjakov

Kvaliteta izdelkov s polžjo slino je zelo različna. Na tržišču namreč obstaja veliko vrst filtrata izločka polžev, ki pa so vsi poimenovani z istim imenom INCI. Vendar ta opredelitev ne pojasnjuje porekla in metode proizvodnje polžje sline.

Ta je namreč lahko pridobljena umetno, torej v laboratoriju, ali naravno, kjer jo pobirajo bodisi s stroji bodisi ročno, v konvencionalni ali ekološki vzreji, kontroliranem ali nekontroliranem okolju, iz ene ali več vrst polžev … Posledično različni filtrati polžje sline kažejo izrazite razlike v sestavi, fiziokemičnih lastnostih in dermatološki aktivnosti.

Pri večini tovrstnih produktov tudi ne boste našli podatkov, kakšna je sestava uporabljene polžje sline. Povedali vam bodo le, kakšen odstotek polžje sline vsebuje izdelek, kar pa ne pomeni veliko, če kvaliteta filtrata polžje sline ni jasna.

Krema Noela pa je drugačna.  Vrhunsko kakovost vam ne le zagotavlja s praznimi besedami, pač pa jo tudi dokazuje z analizami neodvisnih strokovnjakov.

Brezhibni rezultati

Analitični laboratorij Sample Control d.o.o. je prišel do zaključka, da je krema Noela mikrobiološko čista (TAMC <10 CFU / g, YM <10 CFU/g, odsotnosti E. coli, P. aeruginosa, S. aureus, C. albicans / 1 g), ima visoko vsebnost popolnih beljakovin (0,77%, ki so pokazatelj dermatološke učinkovitosti in aktivnosti. Krema Noela vsebuje tudi precej cinka (1,63 mg/kg) in bakra (48,6 mg/kg) ter posledično modrega pigmenta hemocianina z visoko protimikrobno močjo. Nenazadnje pa ima Noela tudi visoko količino alantoina (333 mg /kg), znanega sredstva za celjenje ran.

Daleč pred konkurenco

Analitični laboratorij je v svoji raziskavi kremo Noela primerjal s primerljivim izdelkom poljskega porekla. Noela se je izkazala za bistveno boljšo izbiro. Filtrat polžje sline poljskega izdelka ni bil nebeško modre barve kot tisti od Noele, pač pa bledo rumen. Bil je tudi kontaminiran z aerobnimi mezofilnimi bakterijami. V primerjavi z Noelo pa je imela poljska različica tretjino manj alantoina in sedemkrat manj popolnih beljakovin. „Čeprav imata izdelka enak INCI, sta njune fiziokemične lastnosti očitno drugačne kar lahko velja tudi v povezavi z dermatološko dejavnostjo in njihovo učinkovitostjo kot kozmetične sestavine,“ še zaključuje analiza.

Supermoč polžje sline

Polžkom prijazno: Ekološko in ročno pridobivanje najkakovostnejše polžje sline, ki ne škoduje polžkom

Kako do polžje sline
Predsodki o polžji slini kot sluzasti in nagnusni snovi so odveč. Slina, ki jo pobiramo mi, je nebeško modre barve ter še najbolj podobna vodi. V svetu je znanih veliko načinov pobiranja sline, tudi s stroji, vendar mi prisegamo na ročno delo, saj to zagotavlja maksimalno kakovost. Polže gojimo v najboljših pogojih in varovanem okolju, zato je slina naših polžev izjemne kvalitete. Po končanem postopku pobiranja sline v laboratoriju natančno preverimo količino in vsebnost učinkovin.

Od sline do kreme
Vse se začne na začetku pomladi, ko se polži zbudijo. Damo jim čas, da se pripravijo na novo sezono, nato se začne proces pobiranja sline, ki smo ga iznašli sami. Po pobiranju in konzerviranju sline na vrsto pride proces izdelave kreme, kjer natančno odmerimo sestavine, ki po dolgem mešanju tvorijo izjemno kvalitetno kremo Noela s 40 odstotkov polžje sline. To je nekajkrat več kot pri podobnih kremah, kar zagotavlja hitrejše in boljše rezultate za vašo kožo.

Nasveti za nego kože

Krema NOELA je prava osvežitev za vašo kožo, saj se rezultati pokažejo že kmalu po prvi uporabi. To se zgodi zaradi njene visoke, 40 odstotne, vsebnosti polžje sline. Vendar pozor! Učinki bodo vidni le, če bomo kožo predhodno pravilno pripravili.

Če želimo dober rezultat, je treba s kože najprej spraviti vse nečistoče. Kožo ustrezno pripravimo tako, da jo dobro očistimo in toniziramo, saj kreme na obraz ne smemo »pacati«, torej nanašati v debelih plasteh. Mastno do mešano kožo zjutraj ali zvečer očistimo s čistilno peno ali gelom. Suho kožo izključno zvečer očistimo s čistilnim mlekom. Vse tipe kože zjutraj in zvečer toniziramo z vlažilnim tonikom. Šele zatem nanesem kremo NOELA.

Prav vsem! Namenjena je mladi in zreli koži, zaradi 40 odstotne vsebnosti polžje sline pa lahko pričakujete regenerativni učinek.

Splošno znano je, da se naša koža sama neprestano obnavlja z naravnim postopkom luščenja celic. Z leti se obnavljanje kože upočasni in mrtve celice se začnejo nalagati na koži, ki izgubi naravni sijaj, gubice postanejo bolj globoke, polt pa neenakomerna.

Ključna lastnost polžje sline pa je, da poskrbi za hitrejšo obnovo kože, saj ima naravno sposobnost odstranjevanja odmrlih celic ter vsebuje veliko hranilnih snovi kot so hialuronska kislina, kolagen, elastan, alantoin, antioksidante, proteine in vitamine.

Rezultat na koncu je manj črt in gubic, pigmentnih madežev, brazgotin, zdrav videz kože. Pod črto pa: adijo nečista koža!

Za hitrejši učinek pred uporabo kreme Noela obiščete kozmetični salon, kjer vam naj kozmetičarka naredi encimski ali kislinski piling ter kožo dobro globinsko očisti. Po takšni negi bo koža veliko bolj pripravljena na hranljive snovi kreme Noela, s katerimi boste hitreje izbrisali sledi nečiste kože.

Pri “brisanju” pigmentnih madežev je za dobre in hitro vidne rezultate priporočljivo obiskati kozmetični salon, kjer bodo izvedli nego, prilagojeno koži s pigmentnimi madeži. Kozmetičarka bo poskrbela, da se bodo madeži posvetlili, s čemer bo vaša koža pripravljena na kremo Noela.

Anti-age učinki kreme bodo hitrejši in učinkovitejši z nanosom kreme na očiščeno kožo, za kar lahko poskrbijo tudi v kozmetičnem salonu.