fbpx

O nas

O nas

Naša zgodba

Znamka NOELA je zrastla iz družinskega podjetja, ki je svojo poslovno pot začelo z vzrejo polžev za kulinarične namene. Vendar smo zaradi povpraševanja trga svoj izziv sčasoma videli v izdelavi kozmetičnih izdelkov najvišje kakovosti.

Ker v Sloveniji na tem področju ni veliko literature in izkušenj, smo razvili svoj pristop, s katerim smo se priučili pridobivanja najkakovostnejše polžje sline.

V širši javnosti smo postali prepoznavni s sodelovanjem v projektu Štartaj Slovenija, ki je kremo Noela razglasil za Hit produkt 2017.

Noela d.o.o.,

Industrijska ulica 58
2230 Lenart v Slovenskih Goricah

Telefon

040 195 940

Spletni naslov

www.noela.si

Postanite
naš poslovni
partner

Naš cilj je stalen razvoj novih produktov iz polžje sline, ki jih želimo približati čim več ljudem. Ker nam lastna proizvodnja omogoča prilagodljivost oziroma izdelavo večjih količin najkakovostnejše polžje sline in izdelkov iz nje, smo odprti za poslovna sodelovanja doma in v tujini.  Pripravljeni smo tudi na izdelavo produktov za trgovske blagovne znamke.

Vsi, ki želite o naši kremi Noela želeli izvedeti več in ste zainteresirani za poslovno sodelovanje, vabljeni, da nas kontaktirate.