fbpx

Vaš partner pri regeneraciji – ena in edina, krema Noela

Vaš partner pri regeneraciji – ena in edina, krema Noela

Jesen je čas za obnovo kože. Ves september vas pri spletnem nakupu nad 40 evrov čaka lep popust.

Medtem ko je poletje v zadnjih izdihljajih, vaša koža že kliče po izdatni negi. Sončni žarki so naredili svoje in zdaj je čas za regeneracijo, ki bo vašemu največjemu organu povrnila izgubljeno vlago, prožnost in mladostni videz. Pravi partner za to nalogo je ena in edina krema Noela, ki s svojo supermočjo iz narave kožo globoko nahrani in gladi gubice ter poskrbi za hitro obnovo celic. Poleg klasične Noela kreme si privoščite tudi podvojeno nego z Noela Night in kremo za telo Noela Body. Če  sta sol in sonce načela tudi vaše lase pa vsekakor tudi vlažilno masko za lase Noela, ki vrača sijaj in tudi za vaše lasišče naredi izjemno delo.

Na pragu jeseni vam poklanjamo tudi majhno ugodnost. Naši kupci, ki boste na spletu opravili nakup v vrednosti več kot 40 evrov, boste prejeli popust v višini 10 evrov. Akcija traja ves september.

Še vedno pa na našem facebooku in instagramu teče naša velika nagradna igra, v kateri delimo testerje, vsi, ki nas še všečkajo in v komentarjih označijo prijatelja, pa grejo v žreb za enkratno nagrado – komplet vseh Noelinih izdelkov! Preveri in sodeluj!