fbpx

Noelina nagradna igra

Noelina nagradna igra

Poletje je končno pred vrati, mi vsi pa dopustu, morju in bolj ležernemu delu ter sproščenemu druženju široko razpiramo roke. Najbolj vroč del leta je pač zakon. Ker je to tudi najbolj razgaljen čas, smo takrat radi še posebej lepi. In vse se začne s čisto in gladko kožo, ki jo dosežemo z zdravim življenjskim slogom ter kremo Noela.

Krema Noela kožo na obrazu in telesu ponovno nahrani ter ji povrne sijaj. Njena največja odlika je, da kožo globoko navlaži, regenerira, osveži in pomladi. Noela namreč stimulira tvorjenje kolagena in elastana ter kožo varuje pred prostimi radikali in popravlja poškodovano tkivo. Idealno za toplejše dni, ko je naš največji organ izpostavljen škodljivim vplivom sončnih žarkov. Poleti je koža bolj na udaru tudi zaradi pogostejše depilacije. Ta kožo razdraži, krema Noela pa jo pomiri in obnovi.

Supermoč Noele izvira iz polžje sline, ki vsebuje alantoin, znano sredstvo za celjenje ran. V kremo Noelo smo je dodali kar 40 odstotkov, poleg tega pa tudi druge naravne sestavine, ki so zapovedane v negi kože – jojobino olje, shea maslo in čebelji vosek. Nastala je mešanica, ki gladi gube in nasploh poskrbi za čudovito kožo.

V naslednjem mesecu dni za vse ljubitelje kreme Noela pripravljamo nagradno igro, s katero si lahko pri spletnem nakupu izdelkov Noela pridobijo 30 odstotni popust. Vse, kar morajo storiti je, da pod Noelinimi objavami na Facebook ali Instagram strani objavijo fotografijo svojega preživljanja prostega časa. Vsak teden bomo nagradili najbolj izvirno.