fbpx

Noela Night- Spodbudite regeneracijo kože tudi ko spite.

Noela Night- Spodbudite regeneracijo kože tudi ko spite.

Nočna krema Noela Night pomaga naravni regeneraciji kože. Vsebuje hranilne sestavine odgovorne za regeneracijo kože. Skupaj s spancem spodbuja obnovo. Nočna Krema je bolj bogata, bolj gosta in se dlje časa obdrži na koži, zato koža bolj okreva in se globinsko nahrani in navlaži.

Izboljša se tonus kože, umirja obraz, pripomore k boljši teksturi, ščiti pred povešanjem, kožo naredi mehko in prožno, pospešuje cirkulacijo in zmanšuje gube.

Nanos kreme naj bo kakšno uro pred spanjem na temeljito očiščen obraz.

Krema Noela Night vsebuje izjemno veliko arganovega olja (od tod tudi močan vonj), ki v prvi vrsti namenjeno za večerno nego obraza. Vsebuje maščobne kisline (omega 6, omega 3, omega 9), ki ščitijo povrhnjico pred izgubo vlage in skrbijo za regeneracijo.

  • Vsebuje tudi vitamin E (ZAŠČITA KOŽE PRED OKSIDACIJO),
  • Polifinol (antioksidant),
  • Karoten (deluje na pigment),
  • Linolenska kislina (aktivira kisik v celicah in neguje problematično kožo).

Noela Night vsebuje tudi karitejevo maslo, ki s nenasičenimi maščobnimi kislinami poskrbi za voljno in gladko kožo.

  • Vsebuje tudi vitamin D (napeta koža),
  • Alantoin (negovalni učinek),
  • Vitamini A,C,E (ščitijo pred zunanjimi vplivi, pospešujejo process obnavljanja kože).

Poleg vseh naštetih snovi, ki pomagajo koži pa vsebuje še 40% prvovrstne polžje sline, bogate s bakrovimi in cinkovimi peptidi. Le ti pripomorejo k hitrejši regeneraciji kože, pomirjajo razdraženo in poškodovano kožo in preprečujejo širjenje bakterij.

Za mladosten in svež izgled vaše kože, je potrebna nega in potrebno si je vsak dan zjutraj in zvečer vzeti tistih nekaj minut zase. Vztrajnost in doslednost pri negi vaše kože prinaša čudovite rezultate!