fbpx

NOELA VLAŽILNA MASKA ZA LASE

Novost

Družina Noela je bogatejša za novo članico – vrhunsko vlažilno masko za lase. To je naš peti produkt s polžjo slino, sestavino, ki zaradi svojih izjemnih regenerativnih lastnosti osvaja lepotni trg. Polžja slina namreč vsebuje alantoin, baker in aminokisline, ki blagodejno vplivajo ne le na kožo, pač pa tudi na lase in lasišče, kar občutno zmanjša izpadanje las.

Prednosti

Vlažilna maska Noela svojo supermoč črpa iz najboljših naravih sestavin. Poleg doma pridelane najkakovostnejše polžje sline smo namreč dodali še druge sestavine, ki lasem dokazano vračajo vitalnost. Gre za keratin, arganovo in kokosovo olje, ki so zmagovalna kombinacija za lase. Ti bodo ob redni uporabi postali bolj zdravi, mehki ter sijoči, lasišče pa bolj zdravo.

Uporaba: 

Masko lahko uporabljate enkrat do dvakrat tedensko oziroma po potrebi. Nanesite jo na vlažne lase, vtrete v lasišče in jo enakomerno porazdelite po celotni dolžini las. Masko pustite delovati vsaj 10 minut. Po uporabi sperite.

Izdelek je primeren za nego normalnih, suhih in poškodovanih las.

Izkušnje naših uporabnikov:

Darja Tavželj, frizerski salon Stella

»Frizerski poklic opravljam z velikim veseljem, v njem preprosto uživam in svojim strankam privoščim le najboljše. Stremim k temu, da so njihovi lasje v dobri kondiciji, tudi po svetlenju, barvanju, trajnem kodranju, ravnanju las ali katerokoli drugi moji storitvi. Da mi to uspeva, je pomembna izbira najboljših produktov za nego las in lasišča.
Eden od njih je tudi NOELA maska, ko jo vsekakor priporočam vsem kolegom frizerjem.«

Prednosti

Masko Noela sem mesec dni testirala na laseh in lasiščih z različnimi problematikami. Rezultat se je pokazal že ob prvem nanosu.
Ob redni uporabi pa je rezultat na laseh in lasišču še boljši, gre za resnično UČINKOVIT proizvod. Zato je zelo pomembno, da strankam priporočam, da ga uporabljajo tudi doma. Da maska resnično deluje, sem se še dodatno prepričala z uporabo na lastnih laseh.

Tanki lasje
Najprej lase umijemo, odvečno vodo pa ožamemo iz las, še bolje je, da jih z brisačo frotiramo. Nanesemo NOELA masko na lasišče in lase, 5 minut masiramo, nato pa nežno splahnemo. Zatem poljubno oblikujemo pričesko.
Najboljše je, da lasje niso obteženi, maska jih ne zamasti, lasje so svilnati. Ob redni uporabi razcepljenost las enostavno izgine.

S kvalitetim šampona proti izpadanju las stranki umijemo lase, ožamemo odvečno vodo oziroma lase z brisačo frotiramo. Nanesemo NOELA masko in pri tem obvezno po vsem lasišču naredimo 5 do 10 minutno masažo lasišča, nakar masko nežno izperemo. Če želimo izpadanje las preprečiti dolgoročno in pospešiti njihovo rast, priporočam, da stranka produkt uporablja tudi doma, saj tako optimalen rezultat zagotovimo že zelo hitro.

Na tankih laseh je nanos enostaven, maska pa las ne obteži. Pri izpadajočih laseh se izpadanje ob redni uporabi maske ustavi, saj se pospeši prekrvavitev in rast las. Strankam s suhimi, razcepljenimi in poškodovanimi lasmi pa svetujem, da nanesejo malenkost več proizvoda, ga pustijo nekaj časa delovati, nato pa zelo nežno splahnejo, da nekaj nege še ostane v laseh. Zatem česanje las več ni težava, njihova struktura pa je ob redni uporabi vidno izboljšana.

Maska za lase je na voljo v naši trgovini: