fbpx

Ne zamudite izjemne Noeline ponudbe: Plačaš dve, dobiš tri

Ne zamudite izjemne Noeline ponudbe: Plačaš dve, dobiš tri

Ob nakupu treh izdelkov najcenejšega podarimo!

Jesen je z vetrom in hladom že stopila skozi naša vrata, s tem je nastopil tudi čas, da svoji koži namenimo dodatno pozornost. Krema Noela s kar 40 odstotki najkakovostnejše polžje sline odgovarja vsem potrebam vašega največjega organa tudi v hladnejšem delu leta. Kožo globoko nahrani, jo izdatno navlaži in zaščiti pred vremenskimi neprilikami.

Da boste na jesensko nego kar najbolje pripravljeni, smo za vse prijatelje Noele pripravili enkratno akcijo. Vsem, ki boste v naši spletni trgovini od 17. oktobra do 31. oktobra naročili tri izdelke s polžjo slino, bomo najcenejšega podarili brezplačno.

Zdaj je torej idealna priložnost, da se po ugodni ceni založite z našimi izdelki ali pa seznanite s katerim od naših produktov, ki ga še ne poznate. Naša najnovejša pridobitev je vlažilna maska za lase, ki poskrbi za prerojene, neverjetno mehke in gladke lase, pomaga pa tudi k boljšemu zdravju lasišča. Razočarala vas ne bo niti naša nočna krema Noela Night s podvojeno hranilno močjo, ki je v hladnejšem delu leta, ko koža potrebuje izdatno nego, še toliko bolj dobrodošla. Lahko pa akcijo izkoristite, da pridobite Noelo Airless, ki je s svojo praktično embalažo idealna za vašo torbico in uporabo na poti.