fbpx

Kremica za vse in za vsak žep!

Kremica za vse in za vsak žep!

Se odpravljate na potovanje? Naj bo to za nekaj dni ali tednov, vsaj ženske nikoli ne odidemo brez svoje kozmetike in vseh kremic, razpršil, ki varujejo nas in našo družino pred zunanjimi vplivi ali lajšajo majnše poškodbe. Potrebno je misliti na vse.

Potovalna kozmetika nam prihrani ogromno časa in prostora že med samim pakiranjem. Ali ne bi bilo krasno imeti 1 kremico za vse, 1 kremico, ki bi zadostovala za 10 drugih?? Seveda z vsemi dobrimi lastnostmi, da lahko zamenja vsa razpršila in kreme, ki jih tiščimo v torbice, nahrbtnike in kovčke. O takšni kremici lahko le sanjamo?? Ali pa tudi ne…Dejansko obstaja, kremica, ki lahko zamenja vse ostale in še v prijetnem potovalnem pakiranju je. Noela airless…Velikokrat pozabimo na tole naše priročno pakiranje. Noela airless vsebuje prav tako kot Noela v lončku res dobre sestavine.

  • KARITEJEVO MASLO (bogato vlažilno sredstvo, antioksidant, vitamin E in A, vlaži suho kožo, odlično proti staranju kože, lajša srbečico, obnavlja elastičnost kože).
  • JOJOBINO OLJE (vitamin A,B, cink in maščobne kisline, zadržuje vlago, mehča kožo, obnavlja kožo, lajša rdečico).
  • ČEBELJI VOSEK (maščobne kisline, na koži naredi zaščitno plast, preprečuje izsušitev).
  • 40% POLŽJE SLINE (bakrovi in cinkovi peptidi, hialuronska kislina, elastan, alantoin, antioksidanti, proteini, vitamini, lajša srbečico, pospešuje celjenje kože, do neke mere deluje protivnetno, blaži občutke neudobja in zategnjenosti, ščiti kožo pred vnetji, vlaži kožo, zadržuje vodo, pomirja kožo, kožo naredi elastično, zabriše znake staranja, ohranja vlago, ščiti pred zunanjimi vplivi, pripomore k zaščiti pred soncem).

Na Noelo se lahko zanesete, vedno je dobro da se o stvareh prepričamo na lastne oči. Zato ne oklevajte in poizkusite. Vse to v eni sami kremi…NOELA JE VSE KAR POTREBUJEMO.