fbpx

Krema Noela: Zvesta zaveznica vaše kože tudi v poletnih dneh

Krema Noela: Zvesta zaveznica vaše kože tudi v poletnih dneh

Poleti naj bo nega kože še bolj premišljena. Hranljiva, lahka in odlično vpojna krema Noela z obnovitveno supermočjo poskrbi za idealno poletno nego.

Zaradi škodljivih zunanjih vplivov naša koža potrebuje prilagojeno nego v vseh letnih časih, a poleti naj bo skrb zanjo še bolj premišljena. Naš največji organ, ki je ogledalo našega zdravja in lepote, je zaradi kombinacije intenzivnih sončnih žarkov in več aktivnosti na prostem, na hudem udaru. Sončni žarki so namreč glavni razlog za prehitro staranje kože, pigmentne spremembe in druge nevšečnosti na koži. Zato je poleti koži vredno nameniti dodatno pozornost in jo dobro zaščititi. To ne pomeni le s sončno kremo s čim višjim zaščitnim faktorjem, pač pa pomembno vlogo igra tudi kvalitetna nega kože zjutraj in zvečer.

Takrat je vaša idealna partnerka krema Noela, saj kožo izjemno navlaži in globoko nahrani, hkrati pa poskrbi za regeneracijo. To je po celodnevni izpostavljeni škodljivim sončnim žarkom ključnega pomena. Hkrati je lahka in odlično vpojna, zato v vročini ne povzroča mastnega in lepljivega občutka, le gladko in svilnato kožo. Krema Noela je tudi odlična podlaga za sončno kremo.

Zaradi svoje obnovitvene supermoči je vaša zvesta zaveznica tudi zvečer. S kože na obrazu s pomočjo specializiranih sredstev najprej dobro sperite dnevno umazanijo, nato pa nanesite kremo Noela ali Noelo Night, ki bosta čez noč pomagali spočiti in obnoviti vašo kožo ter jo pripraviti na izzive naslednjega dne. Za optimalno nego telesa poskrbi Noela Body. Naše kreme pomagajo tudi v boju s pigmentnimi madeži.

Pozor! Ker je čas dopustov in posledično precejšnjih (potnih) stroškov, vam od 10. do 31. julija pri spletnem nakupu izdelkov Noela ne zaračunamo poštnine.