fbpx

Čisti luksuz: Lasje kot iz filma

Čisti luksuz: Lasje kot iz filma

V maski za lase Noela smo združili moč narave, s katero bodo vaši suhi, poškodovani lasje spet bujni, izpadanje las pa se bo ustavilo.

Če se spopadate s suhimi, razcepljenimi lasmi brez leska, niste edini. Če je vaš način življenja relativno zdrav, pa vam lasje kljub temu izpadajo, res nimate sreče. Če berete te vrstice, pa jo morda vendarle imate. Naj vam predstavimo produkt, s katerimi bodo vaši lasje in lasišče spet zasijali. In to niso le prazne besede. Maska za lase Noela je s polžjo slino in drugimi super sestavinami v sebi združila moč narave, ki lase nahrani, jih naredi bujne, voljne, povrhu pa še ustavi izpadanje las. Preverjeno s strani naših številnih zadovoljnih strank.

Ta najnovejši produkt iz naše družine je naš ponos. Ker verjamemo vanj in tudi v naše druge izdelke in želimo, da jih preizkusi čim več ljudi, vam med  20. in 27. majem ob spletnem nakupu ne zaračunamo poštnine, do 29. maja pa vam ob nakupu izdelka Noela podarimo 30 odstotni kupon, ki ga lahko koristite ob nakupu maske za lase.