Noela – preverjena kakovost

Kvaliteta izdelkov s polžjo slino je zelo različna. Na tržišču namreč obstaja veliko vrst filtrata izločka polžev, ki pa so vsi poimenovani z istim imenom INCI. Vendar ta opredelitev ne pojasnjuje porekla in metode proizvodnje polžje sline. Ta je namreč lahko pridobljena umetno, torej v laboratoriju, ali naravno, kjer jo pobirajo bodisi s stroji bodisi ročno, v konvencionalni ali ekološki vzreji, kontroliranem ali nekontroliranem okolju, iz ene ali večih vrst polžev … Posledično različni filtrati polžje sline kažejo izrazite razlike v sestavi, fiziokemičnih lastnostih in dermatološki aktivnosti.

Pri večini tovrstnih produktov tudi ne boste našli podatkov, kakšna je sestava uporabljene polžje sline. Povedali vam bodo le, kakšen odstotek polžje sline vsebuje izdelek, kar pa ne pomeni veliko, če kvaliteta filtrata polžje sline ni jasna.

Krema Noela pa je drugačna.  Vrhunsko kakovost vam ne le zagotavlja s praznimi besedami, pač pa jo tudi dokazuje z analizami neodvisnih strokovnjakov.

Primer zadovoljne uporabnice, ki se ji je koža po enem mesecu že občutno popravila:

Brezhibni rezultati

Analitični laboratorij Sample Control d.o.o. je prišel do zaključka, da je krema Noela mikrobiološko čista (TAMC <10 CFU / g, YM <10 CFU/g, odsotnosti E. coli, P. aeruginosa, S. aureus, C. albicans / 1 g), ima visoko vsebnost popolnih beljakovin (0,77%, ki so pokazatelj dermatološke učinkovitosti in aktivnosti. Krema Noela vsebuje tudi precej cinka (1,63 mg/kg) in bakra (48,6 mg/kg) ter posledično modrega pigmenta hemocianina z visoko protimikrobno močjo. Nenazadnje pa ima Noela tudi visoko količino alantoina (333 mg /kg), znanega sredstva za celjenje ran.

Daleč pred konkurenco

Analitični laboratorij je v svoji raziskavi kremo Noela primerjal s primerljivim izdelkom poljskega porekla. Noela se je izkazala za bistveno boljšo izbiro. Filtrat polžje sline poljskega izdelka ni bil nebeško modre barve kot tisti od Noele, pač pa bledo rumen. Bil je tudi kontaminiran z aerobnimi mezofilnimi bakterijami. V primerjavi z Noelo pa je imela poljska različica tretjino manj alantoina in sedemkrat manj popolnih beljakovin. „Čeprav imata izdelka enak INCI, sta njune fiziokemične lastnosti očitno drugačne kar lahko velja tudi v povezavi z dermatološko dejavnostjo in njihovo učinkovitostjo kot kozmetične sestavine,“ še zaključuje analiza.
Še en primer regeneracije in izboljšanja kože po uporabi kreme Noela:
Krema Noela je na voljo na prodajnih mestih v vseh megamarketih Interspar.
Kontakt
O kremi Noela in negovalnih učinkih polžje sline smo vam vedno pripravljeni pomagati z dodatnimi informacijami.
Pravila poslovanja
040 195 940
Noela d.o.o.,
Industrijska ulica 58, 2230 Lenart v Slovenskih Goricah
Noela © 2021