Kako pravilno uporabljati kremo s polžjo slino

Krema NOELA je prava osvežitev za vašo kožo, saj se rezultati pokažejo že kmalu po prvi uporabi. To se zgodi zaradi njene visoke, 40 odstotne, vsebnosti polžje sline. Vendar pozor! Učinki bodo vidni le, če bomo kožo predhodno pravilno pripravili.

Začne se pri negi kože
Nekateri dnevno uporabljate ličila, drugi se nenehno dotikate obraza z rokami, delate v zaprašenih prostorih ali onesnaženem okolju … Izpostavljenost zunanjim vplivom na vaši koži pušča nečistoče, ki jih je potrebno odstraniti. Kožo ustrezno pripravimo tako, da jo dobro očistimo in toniziramo, saj kreme na obraz ne smemo “pacati”, torej nanašati v debelih plasteh.

Da boste lažje razumeli, naj pomen čiste kože pred nanosom kreme karikiram z naslednjim vprašanjem: Bi svoje kosilo raje pojedli s čistega ali umazanega krožnika? Prepričana sem, da s čistega. No, tako je tudi z našo kožo. Če želimo dober rezultat, je treba s kože najprej spraviti vse nečistoče.

Kako pravilno čistiti kožo?

Mastno do mešano kožo zjutraj ali zvečer očistimo s čistilno peno ali gelom.

Suho kožo izključno zvečer očistimo s čistilnim mlekom.

Vse tipe kože zjutraj in zvečer toniziramo z vlažilnim tonikom.

Šele zatem nanesem kremo NOELA.

Komu je namenjena krema NOELA?
Prav vsem! Namenjena je mladi in zreli koži, zaradi 40 odstotne vsebnosti polžje sline pa lahko pričakujete regenerativni učinek.

Odstranjuje odmrle celice in hrani

Splošno znano je, da se naša koža sama neprestano obnavlja z naravnim postopkom luščenja celic. Z leti se obnavljanje kože upočasni in mrtve celice se začnejo nalagati na koži, ki izgubi naravni sijaj, gubice postanejo bolj globoke, polt pa neenakomerna.
Ključna lastnost polžje sline pa je, da poskrbi za hitrejšo obnovo kože, saj ima naravno sposobnost odstranjevanja odmrlih celic ter vsebuje veliko hranilnih snovi kot so hialuronska kislina, kolagen, elastan, alantoin, antioksidante, proteine in vitamine.
Rezultat na koncu je manj črt in gubic, pigmentnih madežev, brazgotin, zdrav videz kože. Pod črto pa: adijo nečista koža!

 

Kako pri nevšečnostih na naši koži do še boljšega rezultata s kremo NOELA NEČISTA KOŽA in AKNE Priporočam, da za hitrejši učinek pred uporabo kreme NOELA obiščete kozmetični salon, kjer vam naj kozmetičarka naredi encimski ali kislinski piling ter kožo dobro globinsko očisti. Po takšni negi bo koža veliko bolj pripravljena na hranljive snovi kreme NOELA, s katerimi boste hitreje izbrisali sledi nečiste kože. PIGMENTNI MADEŽI Pri "brisanju" pigmentnih madežev je za dobre in hitro vidne rezultate priporočljivo obiskati kozmetični salon, kjer bodo izvedli nego, prilagojeno koži s pigmentnimi madeži. Kozmetičarka bo poskrbela, da se bodo madeži posvetlili, s čemer bo vaša koža pripravljena na kremo NOELA. GUBICE IN ČRTE Tudi anti-age učinki kreme bodo hitrejši in učinkovitejši z nanosom kreme na očiščeno kožo, za katero lahko prav tako poskrbijo v kozmetičnem salonu. Sama uporabljam kremo že odkar je družina Fras začela svojo zgodbo s kremo s požjo slino. Ker sem bila nad rezultati tako navdušena, sem se odločila, da jo prodajam tudi v svojem kozmetičnem salonu. In stranke pravijo, da so s kremo NOELA zadovoljne. Salon sprostitve, zdravja in lepote, Studio NIVES Nives Kolarič
Krema Noela je na voljo na prodajnih mestih v vseh megamarketih Interspar.
Kontakt
O kremi Noela in negovalnih učinkih polžje sline smo vam vedno pripravljeni pomagati z dodatnimi informacijami.
Pravila poslovanja
040 195 940
Noela d.o.o.,
Industrijska ulica 58, 2230 Lenart v Slovenskih Goricah
Noela © 2021