Noela Airless

Price: 24.90 

The Noela cream is also available in smaller and more convenient packaging, suitable for travel.

Category:

5 reviews for Noela Airless

 1. valerija_mesec

  Deset let sem imela grde madeže na koži, ki se jih nikakor nisem mogla rešiti, Noela pa jih je skoraj v celoti izbrisala. Nisem mogla verjeti svojim očem, to je res bil mali čudež. Jo še kar uporabljam, ker mi tudi sicer paše.

 2. Darja-Car

  Odlična krema, z veseljem jo uporabljam, ker je dober občutek, ko vidiš, kako nemudoma nahrani kožo, da postane gladka in sijoča. Super zadovoljna!

 3. ErikaPotocnik

  težko najdem fajn kremo, ker imam občutljivo kožo in dobim hitro rdeče izpuščaje. noela pa mi je zlo všeč, nobene negativne reakcije, samo super občutek. boljša mi je pa manjša embalaža na pumpico, ker je super za v torbico

 4. monikav

  Meni je všeč tekstura kreme. Ker ni mastna, se hitro vpije. Pa nima nekega agresevnega vonja, ampak prijetnega. Ne pričakujem, da mi bo zradirala vse gube (sem realna pri svojih štiridesetih plus :D), ampak po mesecu dni uporabe se mi zdi, da imam lepšo kožo, nekako bolj čisto in navlaženo.

 5. Ivi

  Zelo zadovoljna. Po operaciji dojke in vstavitvi tkivnega razširjevalca je moji koži pomagala do večje elastičnosti.

Show only reviews in English (0)

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Description

The Noela cream is also available in smaller and more convenient packaging, suitable for travel. The elegant design ensures a more thorough and precise dosing of the cream.

Additional information

Weight 100 g
Dimensions 42 × 42 × 120 mm